Over Aqua-healing

Aqua HealingElke vernieuwing (transformatie)in het leven gaat gepaard met een inwijding. Een inwijding kan je zien/vertalen als: de proeven, opdrachten die het leven je brengt in de vorm van situaties/gebeurtenissen die niet altijd makkelijk zijn en die je al doende kan leren hanteren.

Een Aqua-heling is als een ‘doop-ritueel’.

Water is een zuiverend element en een universele drager van informatie maar kan ook oude informatie schonen. Zowel in het lichaam als in de energetische lichamen wordt -door de persoonlijkheid uitgefilterde- informatie opgeslagen in de vorm van een blauwdruk; een energetisch patroon in de waterhuishouding. Door je met zachtheid over te geven aan de losmakende energie van het thermaalwater en het zacht bewogen worden in en/of onder water, kan energie-ophoping losgelaten en gereinigd worden.

In een aqua-heling kan je de puurheid proeven van letterlijk her-bronnen. Je wordt dan ook  gedompeld, bewogen, gewiegd in warm bronwater dat van diep uit de aarde opborrelt.

Tijdens een sessie wordt het etherveld uitgenodigd zich meer te openen. Mijn aanwezigheid in stilte en ontvankelijkheid zorgt voor een veilige bedding, zodat er licht-energie kan binnenkomen.

Als je je (persoonlijkheid )kan overgeven in handen van je wezen(ziel) en kan vertrouwen op de zorgzaamheid en het respect van mijn handen, kan elke cel van je lichaam zich leren ontspannen, overtollige ballast kan afgevoerd worden en nieuwe levensenergie toegelaten.

Maar het is een “vanzelf-proces”. Je hoeft je mentaal niet bezig te houden met deze informatie. Met de intentie om te genieten en te ontspannen heb je al alles wat je nodig hebt! Elke sessie ontvouwt zich zoals ze zich wil ontvouwen. Geen enkele sessie is vergelijkbaar met een andere.

4uur  herbronnen en relaxen in de thermaalbaden van Arcen (Nederland) én een individuele sessie

Aqua-heling In een kleine groep ( er kunnen telkens 3 mensen mee)

Ofwel kan je zelf een groepje samenstellen

Ofwel schrijf je gewoon in op de voorgestelde data

HET THERMAALBAD

thermaalmineraalwater van 35-36 ºC dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het bevat onder meer de mineralen: fluoride, jodide en ijzer. Door deze unieke samenstelling van sole-sterkte heeft het een heilzame werking. Door de aangename warmte voel je direct alle spanning uit je lichaam wegvloeien. Bovendien is het er heel het jaar door heerlijk toeven, niet alleen in het binnenbad, maar vooral ook in de buitenbaden.

AQUAHEALING-SESSIE

In het binnenbad worden de individuele sessies gegeven. We verblijven 4u in het badencomplex. We spreken vooraf een uur afvoor jouw sessie, je tijd  voor en na de aquaheling kan je naar eigen behoefte invullen.

Voor we de terugtocht aanvatten eten we, naar gewoonte, nog even een hartige (of zoete)pannenkoek in De Bosrand. Prima om terug te“aarden” en nog even te delen met elkaar.

INSCHRIJVEN

Vertrek : rond 9.30u  in Antwerpen, rond 19.30u terug

Afspraakpunten: de carpoolingparking van het rond punt in Wommelgem of Berchem station voor wie met openbaar vervoer komt

Prijs: 60€ voor 4u verblijf in de baden (inbegrepen: sauna’s indien gewenst)

en individuele sessie Aqua-heling van 45min

10€ voor vervoerskosten p.p

Inschrijven: je bent ingeschreven na telefonische melding of per mail

én storting van een voorschot van 20€  op rek.nr BE40 9799 2848 0163, met vermelding “water”

(wanneer je op één of andere reden toch niet kan meegaan krijg je je voorschot teruggestort indien minstens 1 week voor vertrek gemeld, anders wordt je aanbetaling ingehouden.)

Meenemen: grote en kleine badhanddoek, badpak, badslippers en badjas

grote fles water, knabbel voor onderweg

contact: hildemaria@telenet.be  tel: 03 464 19 21   info:  http://users.telenet.be/hildemaria