Your mind is

a powerful thing.

When you fill it

with positive thoughts

your life will

start to change.

De Sarahbeweging is een unieke beweging van mensen

VISIE EN DOELGROEP

Sarahbeweging ondersteunt, reikt kapstokken aan voor bewustwording, kennis en kunde op gebied van gezondheid, denkt mee bij veranderingen in de samenleving en ijvert mee voor preventie om gezond en gelukkig te blijven.

We zijn ook een MELDPUNT voor grensoverschrijdend gedrag ( financieel, psycho-emotioneel, omkering, seksueel) in de psychiatrie/psychotherapie. Melden kan via tel, email, brief.

Voor wie?

Zowel studenten als volwassenen op zoek naar kennis en kunde, op gebied van welzijn, gezonde levenswijze, preventie, spiritualiteit, opleidingen, universele waarden, positieve initiatieven die welzijn bevorderen.

Wij zijn onafhankelijk en ontvangen geen enkele subsidie, U kan ons steunen d.m.v. een vrijwillige bijdrage op het rekeningnummer BE 66-0017-8080-7943 van SARAH.

Mieke Houthaeve

miekehouthaeve - kopie

Heb je nog vragen?

Recente blogberichten

Ik zal de laatste zijn. Nadia Murad schreef een boek over de hel bij IS

Nadia Murad, 21 jaar, wou zo graag aardrijkskundelerares worden, maar was slavin bij de IS. Nadia heeft de hel doorgemaakt. Zij gaf een speech tijdens de VN-veiligheidsraad. Ze maakt kans op de nobelprijs voor de vrede. IS benadert vrouwen als koopwaar en verkracht hen om hun volk zo te vernietigen. E-book : Mijn strijd tegen…

LAST GIRL: slavin bij IS: Nadia Murad heeft de hel doorstaan.

Nadia Murad heeft de hel doorstaan. Zij gaf een beklijvende speech tijdens de VN-veiligheidsraad. Zij maakt kans op de nobelprijs voor de vrede.

GIFTIG SPUL: Carey Gilliam, journaliste en activiste schreef het boek over Monsanto-industrie.

Boek: Giftig Spul. Over de pesticide Roundup, kanker, Monsanto en corruptie. Carey deed meer dan 20 jaar onderzoek naar Monsanto industrie. Glyfosaat gif wordt als volkomen veilig gepresenteerd. Carey vond niet alleen alarmerende wetenschappelijke feiten, maar stuitte ook op een machtige multinational, die er alles aan doet om zijn patent op het middel te beschermen.…

Schrijf je in op de nieuwsbrief