Your mind is

a powerful thing.

When you fill it

with positive thoughts

your life will

start to change.

De Sarahbeweging is een unieke beweging van mensen

VISIE EN DOELGROEP

Sarahbeweging ondersteunt, reikt kapstokken aan voor bewustwording, kennis en kunde op gebied van gezondheid, denkt mee bij veranderingen in de samenleving en ijvert mee voor preventie om gezond en gelukkig te blijven.

We zijn ook een MELDPUNT voor grensoverschrijdend gedrag ( financieel, psycho-emotioneel, omkering, seksueel) in de psychiatrie/psychotherapie. Melden kan via tel, email, brief.

Voor wie?

Zowel studenten als volwassenen op zoek naar kennis en kunde, op gebied van welzijn, gezonde levenswijze, preventie, spiritualiteit, opleidingen, universele waarden, positieve initiatieven die welzijn bevorderen.

Wij zijn onafhankelijk en ontvangen geen enkele subsidie, U kan ons steunen d.m.v. een vrijwillige bijdrage op het rekeningnummer BE 66-0017-8080-7943 van SARAH.

Mieke Houthaeve

miekehouthaeve - kopie

Heb je nog vragen?

Recente blogberichten

Video: Geen enkele orgaandonor is dood

https://youtu.be/eCnwJeWBvvE

Boek: Het bedrog van Rome

De Rooms-Katholieke Kerk, een uitgedacht instituut gebaseerd op leugens, intriges en malversaties. Dit boek is boeiend, aangrijpend geschreven en voor iedereen toegankelijk. Geschreven door Maurits Prins Uitgeverij Frontier Publisching ISBN 978- 90- 78- 07079-5

img-http://www.sarahbeweging.be/wp-content/uploads/2016/05/shutterstock_243943207-400x250.jpg

Boek: Kom in je kracht door kleur

Boek kom in je kracht door kleur door Margo Ruiter. Kleurensysteem voor persoonlijke groei. ISBN 978 949155727 9

Schrijf je in op de nieuwsbrief